Uzmanından ramazan ayı menüsü: İftarda ve sahurda sağlık beslenme önerileri

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diyetisyeni Merve Karakuş, ramazan ayının daha sağlıklı ve rahat geçirilebilmesi için beslenmenin önemine değinerek, yapılması gerekenleri anlattı. Karakuş, "Aniden ve fazla tüketilen yemekler sindirimi zorlaştırır. Bu sebeple yemekler yavaş ve iyice çiğneyerek tüketilmelidir" dedi.

Uzmanından ramazan ayı menüsü: İftarda ve sahurda sağlık beslenme önerileri
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diyetisyeni Merve Karakuş, ramazan ayının daha sağlıklı ve rahat geçirilebilmesi için beslenmenin önemine değinerek, yapılması gerekenleri anlattı. Karakuş, "Aniden ve fazla tüketilen yemekler sindirimi zorlaştırır. Bu sebeple yemekler yavaş ve iyice çiğneyerek tüketilmelidir" dedi.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow